РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 19-КОЛО

Пар Домаќин – Гостин Место Термин Главен судија 1 помошник     2 помошник           Делегат         Контрола
1. Октиси Спорт-Фламуртари  Струга 22.04.18  16.00   Спироски Ангеле     Кренар Бекри     Котески Игор       Канбери Инает    Маркоски Марко
 Струга  Струга Струга  Струга  Струга
2. Преспа-Караорман 2017  Ресесн 22.04.18  16.00      Фатмир Бафто Постолоски Михаил      Балески Горан    Попоски Јовче Карапалевски Пеце
  Охрид  Охрид  Охрид Охрид  Ресен
3. Воска 20002-Кораби  Охрид 22.04.18  16.00  Ралевски Благојче      Груевски Илија    Стојановиќ Дарко   Алексовски Јовче    Кафеџиски Илија
Битола  Битола   Битола    Битола Охрид
4. Влазними-Велешта  Струга 21.04.18  16.00      Лаброски Ѓорѓи   Ристески Климент  Анѓелковски Јован       Илир Лутфиу  Плушковски Тофил
   Струга    Струга   Струга   Дебар Струга
5   Охрид Лихнидос-Лирија  Охрид 21.04.18  16.00 Ангелески Александар   Танчевски Горан Богдановски Љупчо    Дишковски Васко   Клочовски Васко
 Битола    Битола Битола   Битола  Битола