РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 20-КОЛО ТРЕТА ЛИГА ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин – Гостин Место на
Термин Гл, судија 1 помошник 2 помошник
Делегат Контрола
1. Лирија-Воска 2002 с.Грнчари 25.04.18 16.00 Кочовски Горанчо Кренар Бекри Котески Игор Бошевски Васко Стојановски Гоце
      Д. Хисар Струга Струга Битола Струга
2. Кораби-Октиси Спорт Дебар 25.04.18 16.00 Фатмир Бафто Петрески Горан Димоски Јован Илчевски Драге Рика Муарем
    Охрид Охрид Охрид Охрид Струга
3. Сатеска-Влазними с.Волино 25.04.18 16.00 Милошевски Петар Митревски Михајло Никлевски Виктор Најдовски Горан Клочовски Васко
    Битола Битола Битола Битола Битола
4. Велешта-Прсепа с.Велешта 25.04.18 16.00 Лаброски Ѓорѓи Ристески Климент Анѓелковски Јован Климовски Никола Савиќ Никола
            Струга Струга Струга Струга Охрид
5. Караорман 2017
Охрид Лихнидос   Струга 25.04.18 16.00 Котевски Дарко Домазетовска Ангела
Клочовски Мартин Затуроски Ацо Ѓорѓиевски Ѓорѓи
            Битола Битола Битола Струга Битола
                     
          Комесар за натпревари          
          Ралевски Златко          
                     
    Комесар за делегирање на судии         Комесар за делегирање на контролори      
    Стојановски Златко         Илир Сеља