РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 21-КОЛО ТРЕТА ЛИГА ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин – Гостин Место на
Термин Главен судија 1 помошник 2 помошник
Делегат Контрола
1. Кораби-Фљамуртари Дебар 29.04.18 16.00 Спироски Анѓеле Љумтурие Асани Бетиме Адеми Неби Речи Пљушковски Тофил
      Струга Струга Струга Струга Струга
2. Октиси-Лирија Струга 29.04.18 16.00 Лековски Дени Кичевски Пеце Богдановски Љупчо Анѓелевски Бале Клочовски Васил
    Битола Битола Битола Битола Битола
3. Воска- Караорман Охрид 29.04.18 16.00 Бечвиновски Горан Митревски Влатко Крстевски Аце Масалковски Никола Карапалевски Пеце
    Битола Битола Битола Битола Ресен
4. Охрид-Велешта Охрид 28.04.18 16.00 Ѓорѓиевски Мише Мојсовски Марио Котевски Игор Куциноски Кристе Рика Муамер
            Охрид Струга Струга Охрид Струга
5. Преспа- Сатеска   Ресен 29.04.18 16.00 Лабровски Ѓоко Беса Леши Кренар Бекри Трпеновски Крсте Стојановски Гоце
            Струга Струга Струга Струга Охрид
6. Влазними-
Кравари   Струга 28.04.18 16.00 Фатмир Бафто Стојановски Филип Ѓорговски Јоцо Богдановски Петко Павловски Слободан
            Охрид Битола Битола Ресен Охрид