РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 22-КОЛО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин – Гостин Место на одигрување Термин Главен судија 1 помошник                           2 помошник           Делегат         Контрола
1. Лирија-Кораби              с.Грнчари 06.05.18  16.30   Кочовски Горанчо Богдановски Љупчо   Стојановиќ Дарко    Христовски Зоран Карапалевски Пеце
           Д. Хисар             Битола             Битола              Битола               Ресен
2. Сатеска-Охрид Лихнидос               с.Волино 05.05.18  16.30      Фатмир Бафто    Ванкоски Михајло     Петревски Горан    Локоски Митко      Кафеџиски Ило
             Охрид             Охрид               Охрид            Охрид               Охрид
3. Велешта-Воска 2002               с.Велешта 06.05.18  16.30  Ангелески Алесандар      Груевски Илија Бегалиноски Менде   Трајковски Ките    Мојсоски Љупчо
           Битола              Битола             Битола              Битола              Струга
4. Караорман 2017-Октиси Спорт                  Струга 06.05.18  16.30    Спироски Ангеле         Леши Беса  Мојсоски Марио       Канбери Инает   Марковски Марко
             Струга               Струга             Струга                Струга               Струга
          5.           Кравари-Преспа                с.Кравари 06.05.18  16.30    Стојановски Игор Стојановски Филип Клочовски Мартин    Алексовски Јовче   Ѓорѓиевски Ѓорѓи
             Битола              Битола             Битола              Битола              Битола