РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 23-КОЛО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин – Гостин Место на одигрување Термин Главен судија 1 помошник 2 помошник Делегат Контрола
1. Лирија-Кораби с.Грнчари 13.05.18 16.30 Милошевски Петар Танчевски Горан Ѓорговски Јоцо Христовски Тони Илиевски Зоранчо
      Битола Битола Битола Битола Битола
2. Охрид Лихнидос-Кравари Охрид 10.05.18 16.30 Тодоровски Жарко Ванкоски Михајло Фатмир Бафто Попоски Јовче Павловски Слободан
    Охрид Охрид Охрид Охрид Охрид
3. Кораби-Караорман 2017 Дебар 13.05.18 16.30 Лекоски Дени Кически Пеце Груевски Илија Дишковски Васко Клочовски Васко
    Битола Битола Битола Битола Битола
4. Октиси Спорт-Велешта Струга 13.05.18 16.30 Ѓорѓиевски Мишо Кренар Бекри Мојсоски Марио Шопоски Гоце Рика Муамер
            Охрид Струга Струга Струга Струга
5 Воска 2002- Сатеска   Охрид 13.05.18 16.30 Лаброски Ѓорѓи Љумтурие Асани
Бетиме Асани Илир Лутфиу Савиќ Никола
            Струга Струга Струга Дебар Охрид
                     
          Комесар за натпревари          
          Ралевски Златко          
                     
    Комесар за делегирање на судии         Комесар за делегирање на контролори      
    Стојановски Златко         Илир Сеља