РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 25-КОЛО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин – Гостин Место на одигрување Термин Главен судија 1 помошник                           2 помошник           Делегат         Контрола
1. Кораби-Сатеска              Дебар 20.05.18  16.30 Стојановски Филип   Лозаноски Злате Степановски Петар    Бошевски Васко  Илиевски Зоранчо
           Битола             Битола             Битола              Битола              Битола
2. Караорман 2017-Фламуртари             Струга 20.05.18  16.30     Џероски Душко   Асани Љумтурие       Бетиме Адеми    Затуроски Ацо Павловски Слободан
             Струга             Струга              Струга            Струга               Охрид
3. Лирија-Велешта             с.Грнчари 20.05.18  16.30  Бечвиновски Горан Бегалиноски Менде Богдановски Љупчо Зекмановски Кевни Карапалевски Пеце
           Битола              Битола             Битола              Ресен              Ресен
4. Октиси Спорт-Кравари              Струга 20.05.18  16.30    Ѓорѓиевски Мишо  Ристоски Климент      Бекри Кренар       Илчески Драге   Марковски Марко
             Охрид               Струга             Струга                Охрид               Струга
          5.           Преспа-Влазними               Ресен 20.05.18  16.30    Стојановски Игор    Стојановиќ Дарко     Танчевски Горан    Христовски Зоран      Савиќ Никола
             Битола              Битола            Битола              Битола              Охрид
           Комесар за натпревари
                  Ралевски Златко
Комесар за делегирање на судии Комесар за делегирање на контролори
             Стојановски Златко                           Илир Сеља