Во Дебар прогласен шампионот на Третата лига југозапад

Во неделата во Дебар беше прогласен шампионот на Третата лига југозапад со недостижни 55 бодови освоени во сезоната 2017/2018. На церемонијата му беше доделен пехарот од страна на претседателот на ОФС Битола Златко Талевски