РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 26-то ПОСЛЕДНО КОЛО ВО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар

Домаќин – Гостин Место Термин Главен судија 1 помошник                           2 помошник          контрола           Делегат         Контрола
1. Сатеска-Лирија   с.Волино 27.05.18  17.00 Ѓорѓиевски Владимир   Груевски Илија Митревски Владимир Масалковски Никола    Клочовски Васко
           Битола             Битола             Битола              Битола              Битола
2. Велешта-Караорман 2017    с.Велешта 27.05.18  17.00   Спироски Ангеле     Бекри Кренар   Анѓелкоски Јован    Канбери Инает       Рика Муамер
             Струга             Струга              Струга            Струга               Струга
3. Кравари-Кораби   с.Кравари 27.05.18  17.00  Ралевски Благојче  Стојановски Филип    Кичевски Пеце   Ралевски Златко Стојановски Златко
           Битола              Битола             Битола              Битола              Битола
4. Фламуртари-Преспа  с.Радолишта 27.05.18  17.00       Фатмир Бафто     Балески Горан    Спироски Љупчо      Шопоски Гоце    Стојаноски Гоце
             Охрид               Охрид            Охрид                Струга               Охрид
5  Влазними-Охрид Лихнидос   Струга 27.05.18  17.00    Лаброски Ѓорѓи      Котески Игор     Мојсоски Марио   Левески Валентин   Кафеџиоски Ило
            Струга              Струга            Струга              Охрид
             Охрид