Вести

ФК Црно Буки ЗЛ е новиот третолигаш

Екипата на ФК Црно Буки ЗЛ е најголемото изненадување во битолскиот регион. Најпрво ги подобри условите на инфрастуктурата која е ...
Read More

Освојувач на КУПОТ на ОФС Битола е ФК Поешево

Оваа година освојувач на купот на ОФС Битола е екипта на ФК Поешево од с. Поешево . Екипата на ФК ...
Read More

РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 26-то ПОСЛЕДНО КОЛО ВО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин - Гостин Место Термин Главен судија 1 помошник                           2 помошник          контрола           Делегат         Контрола 1. Сатеска-Лирија ...
Read More

Во Дебар прогласен шампионот на Третата лига југозапад

Во неделата во Дебар беше прогласен шампионот на Третата лига југозапад со недостижни 55 бодови освоени во сезоната 2017/2018. На ...
Read More

Редовно Годишно Собрание на ОФС Битола

Општинскиот Фудбалски Сојуз Битола на 20.05.2018 г со почеток во 10 часот во просториите на ресторанот ,,Путник,, во Битола го ...
Read More

ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНО 25 КОЛО ВО 3 МАКЕДОНСКА ЛИГА ЈУГОЗАПАД

1 ФК КОРАБИ 22 17 1 4 68 21 47 52 2 ФК ПРЕСПА 22 12 1 9 53 39 ...
Read More

РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 25-КОЛО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин - Гостин Место на одигрување Термин Главен судија 1 помошник                           2 помошник           Делегат         Контрола 1 ...
Read More

РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 24-КОЛО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин - Гостин Место Термин Главен 1 помошник 2 помошник Делегат Контрола 1. Сатеска-Октиси Спорт с.Волино 16.05.18 16.30 Ѓорѓиевски ...
Read More

РАСПОРЕД НА СУДИИ,ДЕЛЕГАТИ И КОНТРОЛОРИ 23-КОЛО 3-МФЛ-ЈУГОЗАПАД

Пар Домаќин - Гостин Место на одигрување Термин Главен судија 1 помошник 2 помошник Делегат Контрола 1. Лирија-Кораби с.Грнчари 13.05.18 ...
Read More